Goran Brkić novi fudbaler Borca
FOTO: FK Borac/facebook

Klub sa Vrbasa potvrdio

Goran Brkić novi fudbaler Borca · Zvanično

H. Zilić

FK Borac Banja Luka potvrdio je još jedan sjajan posao ove zime.

Ekipu sa Vrbasa i zvanično je pojačao Goran Brkić, čime su potvrđena ranija pisanja našeg portala.

Povodom ovog transfera Borac je izdao saopštenje za javnost.

"Borac je danas predstavio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Novi igrač crveno-plavih je Goran Brkić. Iskusni 30-godišnji veznjak potpisao je ugovor sa prvakom BiH do kraja sezone, uz mogućnost produženja ugovora na još godinu dana.

"Momci su me savršeno prihvatili. Ono što mi se na početku svidjelo je dobra atmosfera u svlačionici i zdrava konkurencija. Tek smo počeli sa radom, ali odmah se osjeti kako je Borac veliki klub sa visokim ambicijama gdje se sve radi profesionalno i temeljito. Istina je da smo i prije bili u kontaktu i sada na obostrano zadovoljstvo ostvarili saradnju i tu sam da svojim radom i partijama pomognem klubu da ostvari svoje postavljene ambicije", rekao je Brkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Goran Brkić karijeru je započeo u OFK Beogradu, a igrao je i za Apatinsku Mladost, Kolubaru, Jedinstvo iz Užica, Metalac iz Valjeva, Zemun, Mladost iz Doboja pored Kaknja, Ljubljansku Olimpiju, Triglav, Kazahstan Taraz i Tuzla City", stoji u saopštenju aktuelnih prvaka Bosne i Hercegovine.

❗️Представљен Горан Бркић❗️ Борац је данас представио прво појачање у зимском прелазном року. Нови играч црвено-плавих...

Posted by FK BORAC Banja Luka on Tuesday, January 18, 2022
Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Sve jedna te ista imena. Iz kluba u klub. I to zovu pojačanjima. Sa ovom politikom nema napretka.
2 0
davide.azzurri
Jeko oaj?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi