Stojan Vranješ se vraća, ali je sada Radulović pozitivan

FK Borac

Stojan Vranješ se vraća, ali je sada Radulović pozitivan

Edmir Škorić

FK Borac će uz subotu odigrati utakmicu 16. kola Premijer lige protiv Širokog Brijega.

Kapiten Banjalučana Stojan Vranješ oporavio se od koronavirusa, ali je test pokazao da je Aleksandar Radulović pozitivan i on će naredne dane provesti u samoizolaciji.

"Danas smo dobili nalaz, Radulović je pozitivan i već se nalazi u izolaciji, a bojim se da na njega nećemo moći da računamo sve do kraja polusezone, odnosno 12. decembra i meča sa Tuzla Cityjem. Kapiten je dobio negativan test, ali je bio u stanu desetak dana, nije trenirao, pa je teško reći u kakvom je stanju. Znajući njega koliko to želi, mislim da će već od ponedjeljka biti uz ekipu. Nakon meča sa Zrinjskim, povišenu temperaturu imao je Đorđe Milojević, ali je testiranje pokazalo negativne rezultate, pa je u kombinaciji za meč sa Širokobriježanima, dok je rovit Dejan Meleg, koji je imao težu povredu zgloba, nije trenirao prva tri dana poslije meča u Mostaru, pa je pod upitnikom", problemi su koje je danas u Trofejnoj sali Gradskog stadiona saopštio Vlado Jagodić.

Borac je četvrti na tabeli sa 27 bodova, dok je Široki na petom mjestu sa 24 bodova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
prekinite ligu klosari rekli ste da tako treba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti