Borac predstavio novo pojačanje: "Lijepo je i otići negdje, ali nigdje nije kao kod kuće"
FOTO: FK Borac

Potpisao ugovor

Borac predstavio novo pojačanje: "Lijepo je i otići negdje, ali nigdje nije kao kod kuće"

S. Mlaćo
Odmah nakon imenovanja za šefa struke Tomislava Ivkovića, FK Borac je predstavio i novo pojačanje.

Radi se o Marku Brkiću, koji se zapravo vraća u Banja Luku.

“Dugo vremena se nisam osjećao ovako ispunjen i srećan. Lijepo je i otići negdje, ali nigdje nije kao kod kuće. Prošlo je već nekoliko godina kada sam zadnji put u omladinskim selekcijama nosio dres Borca i jedva čekam da se to desi ponovo. Već duži period sam bio na vezi sa klubom, a kada sam, konačno, riješio sve sa Murom oko papirologije, postigli smo dogovor i vratio sam se u Borac. Sa ekipom treniram već neko vrijeme. Svi su me odlično prihvatili, a tu ima nekih momaka koji me se sjecaju dok sam im još lopte skupljao u Borcu. Sigurno je da svi igrači imaju kvalitet čim su tu“, kaže Brkić.

Imao je problema sa povredama, no vjeruje da će sada biti pravi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U proteklom periodu sam imao dosta pehova i problema sa povredama, sada sam maksimalno spreman. Siguran sam da nisam zaboravio fudbal i nadam se da ću uspjeti pokazati šta i koliko i mogu. Cilj mi je da pokažem svima da vrijedim, a sve ostalo neće biti problem“, dodao je on.

Brkić je bio i mladi reprezentativac naše zemlje, a posljednji angažman imao je u NK Mura iz Slovenije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delta
Eh da valjas ne bi se sigurno vratio i tako pricao....
4 0
Dragan_B
za dan - dva još jedan članak o ovome objavite
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi