FK Borac: Održano donatorsko veče na Gradskom stadionu

Prisustvovalo oko 240 zvanica

FK Borac: Održano donatorsko veče na Gradskom stadionu

D. Vejo

Na Gradskom stadionu u Banjaluci večeras je održano donatorsko veče koje je sprovedeno u organizaciji Fudbalskog kluba Borac.

Događaju je prisustvovalo oko 240 zvanica, iako je prvobitno najavljivano da će svečanost posjetiti oko 300 uglednih privrednika i ljudi iz političkog vrha Republike Srpske.

Među prisutnima, bilo je rukovodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Brankom Kovačevićem, mnogobrojni privrednici, nekolicina navijača, kao i bivši igrači Velikana iz Platonove.

Svima prisutnima, prvo se obratio član UO FK Borac, Darko Milunović. On je prezentovao petogodišnji plan stabilizacije, razvoja kluba i sponzorskih paketa koji će na snagu stupiti od jula mjeseca tekuće godine. Sve to, vodiće se pod konceptom "Evropski Borac".

Naime, jedan od planiranih načina finansiranja FK Borac u sezoni 2017/2018 jeste prodaja sponzorskih paketa svim zainteresovanim privrednim subjektima kako u Banjaluci, tako i u Bosni i Hercegovini, ali i fizičkim licima. U ponudi su tri sponzorska paketa sačinjena od nekoliko podkategorija. 

Jedan od njih jeste personalizovana stolica za bilo koju tribinu na stadionu, zapad (VIP) bi koštao 1.000 KM dok bi obični iznosio 500 KM. Ukoliko želite na istok, potrebno je da izdvojite 200 KM, a za sjever 100 KM.

Drugi paket, iznosi 1.000 KM, a kupovinom istog dobijate komplet opremu Borca (trenerku, dres, loptu, torbu i dvije sezonske ulaznice).

Treći paket, jeste reklama (logo) vaše kompanije oko terena i on iznosi 10.000 KM. U isti je uračunato 10 sezonskih karata za tribinu po izboru, zatim po pet trenerki, dresova, personalizovanih stolica, lopti, dva banera iza gola, te mogućnost od 30 sekundi reklamiranja pojedine sponzorske kompanije od strane oficijalnog spikera putem promotivnog teksta tokom domaćih utakmica.

Nakon Milunovića, prisutnima su se obratili i ostali članovi UO FK Borac.

Cilj Banjalučana za narednu sezonu jeste biti u vrhu Premijer lige BiH, te u slučaju prilike, boriti se i za titulu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi