FK Borac predstavio trojicu novih igrača

Održana konferencija za medije

FK Borac predstavio trojicu novih igrača

Fudbalski klub Borac je danas zvanično predstavio trojicu novih igrača koji su na Gradski stadion stigli tokom ove zime.

Radi se o golmanu Marku Savatoviću, koji je potpisao dvogodišnji ugovor, te povratnicima Petru Iliću i Milošu Žeravici, koji su parafirali vjernost crveno – plavima na jednu godinu.

"Svi su me odlično prihvatili. Borac je veliki klub, veliko ime i nadam se da ću opravdati svoj dolazak. Pozdravio bih ovom prilikom sve naše navijače i nadam se da će nas i dalje sjajno bodriti", istakao je Marko Savatović.

Petra Ilića i Miloša Žeravicu navijači Borca pamte po učinjenom u njihovim prvim mandatima u crveno-plavom dresu.

"Nisam mnogo razmišljao kada me je pozvala ova uprava. Vratio sam se u klub koji volim i sredinu koja me je sjajno prihvatila", rekao je Ilić.

"Lijep je osjećaj ponovo se vratiti u ovaj klub. Nadam se da će i ova godina biti uspješna kao i ona prva kada sam bio ovdje", optimista je Miloš Žeravica.

Takođe, u klubu su se osvrnuli i na učinjeno na pripremama u Medulinu. Borac je na turniru Arena Kup osvojio treće mjesto u jakoj konkurenciji.

"Uradili smo odličan posao u Medulinu. Zadovoljan sam učinjenim, uslovima koje smo imali, rivalima, ali prije svega zalaganjem mojih igrača. Mislim das mo napravili dobru osnovu za ono što nas očekuje, a to je nadgradnja u ove preostale dvije sedmice do početka prvenstva", rekao je trener Borca, Igor Janković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednih par dana biće definisani detalji ugovora Gorana Vukliša, Dejana Zarića, te njegovog imenjaka Glišića, ali Nevena Bunića, koji će takođe zadužiti crveno – plavi dres.

Borac će takođe potpisati i stipendijski ugovor sa perspektivnim Vladimirom Arsićem, koji je dijete kluba i jedan od najtalentovanijih izdanaka škole iza sjeverne tribine u posljednjih nekoliko godina.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi