Zeba nije krio emocije

Nakon plasmana Igmana u društvo najboljih

Zeba nije krio emocije

H. Zilić

Velike emocije su u Konjicu nakon plasmana fudbalera Igmana u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Po završetku posljednjeg kola i trijumfa protiv Goražda rezultatom 2:0 izjavu je dao i sportski direktor Igmana, Zajko Zeba koji također nije krio emocije i zadovoljstvo nakon postignutog rezultata.

"Ja mislim da se ovo ne može opisati. Godinu sam tu kao sportski direktor, jedini cilj je bio opstanak. Radili smo u tišini, ovi momci su najzaslužniji. Ljudi vjerovatno nisu svjesni ovog uspjeha", rekao je Zeba i dodao:

"Znali smo kakve momke imamo i onda smo na polusezoni vidjeli da možemo parirati u vrhu, stisli smo se i igračima pripadaju najveće zasluge. Sada smo tek u problemu jer je velika razlika između Prmeijer lige BiH i Prve lige FBiH. Trebamo se dobro posložiti to će biti veliki zalogaj, ali dat ćemo sve od sebe."

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi