FK Krupa ostao bez trenera!

Jutros dogovoren raskid saradnje

FK Krupa ostao bez trenera!

Samir Mlaćo

Zoran Marić više nije trener FK Krupa.

Nakon poraza od Slobode u nedjelju Marić je najavio odlazak, a sada je dogovoren sporazumni raskid saradnje.

"Na sjednici UO FK Krupa, koja je održana jutros u prostorijama kluba, dogovoren je sporazumni raskid saradnje sa šefom stručnog štaba seniorske ekipe Zoranom Marićem.
Fudbalski klub Krupa zahvaljuje gospodinu Mariću na dosadašnjoj saradnji i ostvarenim rezultatima. On je preuzeo tim u ljeto 2019. godine u teškim trenucima nakon ispadanja iz Premijer lige BiH, te je za godinu dana rada uspio vratiti klub u elitni rang osvajanjem Prve lige Republike Srpske ovog proljeća", istakli su iz FK Krupa.

Ekipu će do imenovanja novog trenera voditi Nenad Studen. Krupa u subotu na Grbavici gostuju Željezničaru. 

Top Komentari

gospodska79
Krupa puna bolja protiv Radnika, protiv Borca je morala izgubiti, a protiv Slobode nije zasluzila poraz.To se zove trenerska sudbinba. Igracki kadar treba dobro pojacati pogotovo odbranu i sa nekoliko brzih igraca ukoliko zele ostati u ligi.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi