Maksimović i Marinović sa dosta muka odredili početne postave

Borac je svakako blagi favorit na Policama

Maksimović i Marinović sa dosta muka odredili početne postave

Samir Mlaćo
Od 13 sati na Policama se igra meč između Leotara i Borca.

Oba tima imaju problema sa igračkim kadrom, a svakako da blaga uloga favorita pripada gostima.

Treneri Marko Maksimović i Vinko Marinović odredili su početne postave:

FK Leotar: Perišić, Uzelac, Čubrilo, Milić, Handžić, Todorović, Đuderija, Karić, Šušnjar, Pervan, Georgiev.

FK Borac: Ćetković, Ninković, Mrkaić, Predragović, Vojnović, Subić, Spremo, Lazić, Kulašin, Jurilj, Piščević.

Oba tima su u jakoj dobroj formi, pa se očekuje kvalitetna utakmica.

Oglasi

“Očekujem tešku utakmicu, oni su u dobroj formi, pokazali su to na posljednjoj utakmici kada su sa 4:0 pobijedili Tuzla siti. Uzimajući pet zadnjih kola osvojili su 10 bodova što nam govori da su u dobroj formi. I, mi smo u zadnjih pet utakmica osvojili deset bodova, kao i pobjedu u derbiju i to je s psihološkog aspekta za nas dobro. Potrošnja je bila, ali imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Svaka utakmica je teška i zahtjevna, liga je zahtjevna i sa maksimalnim odnosom i pristupom kao na zadnjoj utakmici možemo da očekujemo povoljan rezultat.” poručio je Vinko Marinović, šef stručnog štaba.

Koga nema bez njega se može i mora ističu iz Borca, a u ime saigrača Dejan Popara je poručio da ekipa ide put Trebinja da nastavi seriju dobrih rezultat.

“Očekuje nas teška utakmica protiv Leotara koji igra stvarno dobro i pruža dobre partiju, pogotovo na svom terenu, ali mi imamo svoje ambicije i ciljeve i želimo da se vratimo sa tri boda u Banjaluku. Istrošila nas je utakmica u derbiju, ali smo se oporavili i spremili se, daćemo maksimum da se vratimo sa tri boda u Banjaluku” rekao je Popara.

Kod Borca neće biti kartoniranih Zakarića, Tatara, Gajića i Andrića.

Trener Leotara Marko Maksimović ističe da je Borac favorit, te da i on ima velikih problema u igračkom kadru.

“Puletić i Stojković imaju rupture mišića, Milović je suspendovan, a Cmiljanović ima žute kartone. Čavić kao posuđen iz Borca nema pravo nastupa, dok Đajić ne trening zbog gripe. Niko nam ne može uskratiti mogućnost da damo svoj maksimum i da se borimo. Cilj nam je osvojiti što više bodova do pauze te osigurati što bolju poziciju. Već smo nadoknadili veliki zaostatak koji smo imali, ali svaki bod je zlata vrijedan“, rekao je Maksimović.

Meč na Policama igra se od 13 sati, a pravdu će dijeliti Dragan Kesić iz Gradiške, a pomoćnici su mu Davor Maksimović (Doboj) i Radislav Kačavenda (Gradiška). Četvrti sudija je Mateo Musa (Čitluk).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac u ovaj meč ulazi sa treće pozicije, dok je Leotar desetoplasirani.

 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi