FK Leotar ima novog šefa struke

Trebinjci su počeli sa pripremama za novu sezonu Premijer lige

FK Leotar ima novog šefa struke

S. Mlaćo
FK Leotar je počeo sa pripremama za novu sezonu, a danas dobio i novog šefa struke.

Radi se o 47-godišnjem Marku Vidojeviću.

Vidojević posjeduje UEFA PRO trenersku licencu, a u dosadašnjoj karijeri je vodio Igalo, Brskovo, Bokelj, Jezero, Grbalj i Radnički iz Pirota.  Klub iz Pirota je uveo u Prvu ligu Srbije, a sa Igalom je svojevremeno zaustavljen u baražu za Prvu ligu Crne Gore.

Prvi trening sa prvotimcima Leotara Vidojević će odraditi u subotu.

Njemu će pomagati Damjan Ratković, Anel Ramić i Darko Jegdić (u radu sa golmanima), a u slučaju potrebe stručni štab će biti dodatno dopunjen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šefe", dobro došao!“, stoji u objavi FK Leotar koji će prema svemu sudeći i u novoj sezoni voditi bitku za opstanak u ligi.

Na prvom treningu Leotara pojavilo se samo 12 nogometaša.

Promo

Top Komentari

Zax
Ajmo Leoooo
1 1
MostarRodjo
Prošle godine je ovaj tim igrao najruzniji fudbal otkad gledam fudbal.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi