FK Mladost DK bez kapitena na otvaranju nastavka Premijer lige
Kapiten Mladosti Aladin Isaković i kapiten Partizana Vladimir Stojković prije početka jučerašnje utakmice. Foto: FK Mladost

Povrijedio koljeno protiv Partizana

FK Mladost DK bez kapitena na otvaranju nastavka Premijer lige · Saznajemo

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja završili su pripreme u Turskoj, te se sutra vraćaju u BiH. Izabranici Adnana Zildžovića u Antaliji su odigrali četiri utakmice, a zadnju fazu priprema obavit će u BiH.

Mladost je jučer u finišu utakmice rezultatom 0:2 poražena od Partizana, ali nije razočarala, te je bila veoma ravnopravan rival mnogo jačem protivniku. Ipak ovu utakmicu po dobrom neće pamtiti kapiten kluba iz Doboja kod Kaknja.

Aladin Isaković, kapiten Mladosti i ponajbolji igrač ovog kluba povrijedio je koljeno u jednom duelu s igračima Partizana, ali još nije poznat stepen povrede. Ovaj iskusni defanzivac sutra će odmah po slijetanju na sarajevski aerodrom odraditi magnetnu rezonancu, nakon čega će biti mnogo jasnije koji je stepen povrede.

Ono što je sigurno da će Isaković gotovo sigurno propustiti prvu utakmicu nastavka Premijer lige u kojoj će Mladost na domaćem terenu dočekati tim GOŠK-a. Bez obzira na povredu jednog od najboljih igrača kluba, stručni štab na mjestu stopera ima kvalitetna rješenje u vidu Horića, Markovića i Hreljića, koji su itekako kvalitetni i imaju znanja da nadoknade izostanak kapitena kluba.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi