Miljanović: Željo je zasluženo slavio, okrećemo se Olimpiku

Visok poraz Dobojlija

Miljanović: Željo je zasluženo slavio, okrećemo se Olimpiku

S. Mlaćo
Mladost je upisala novi poraz.

Ovaj put bodove iz Doboja kod Kaknja nosi Željezničar (0:4). Svoje viđenje meča za SportSport.ba. dao je trener domaćeg tima Nemanja Miljanović.

“Nažalost, razlika u iskustvu se vidjela. Željo je davao golove na polušanse, a mi nismo uspjeli postići iz pravih šansi. Zaslužena pobjeda Željezničara, okrećemo se Olimpiku“, kazao je Miljanović.

“Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali egal, ali iskustvo i kvalitet su presudili u ovoj utakmici“, dodao je trener Dobojlija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je ostala na devetom mjestu sa 16 bodova, a vrijeme će pokazati da li će doći i do promjene na trenerskoj klupi u narednim danima.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Musija reaguj dok nije kasno. Bit će već u srijedu mozda. Levati te kradu
2 4
2323
Trener Miljanovic je pravi trener i on ce od Mladosti napraviti nesto..treba ga pustiti neka radi..Gura mlade igrace i to se osjeti ali ce doci na naplatu..ionako nece ispasti iz PL
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi