Đuderija potpisao ugovor sa FK Olimpik

Nada Vukova sa Otoke

Đuderija potpisao ugovor sa FK Olimpik

S. Mlaćo
Ammar Đuderija danas je potpisao višegodišnji ugovor sa seniorskim timom FK Olimpik.

Đuderija je ljetos stigao u klub sa Otoke iz FK Sarajevo u kojem je ponikao, a nakon što je odigrao vrlo dobro za juniorski tim u Omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine, kao nagrada je stigao potpis za seniorski tim.

“Drago mi je zbog potpisa ugovora. Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu, s obzirom na to da sam uvijek maštao da dobijem priliku u seniorskom fudbalu. Nadam se da ću iskoristiti priliku i nametnuti se stručnom štabu prvog tima i dobiti priliku za igru“, rekao je Đuderija nakon potpisa ugovora.

Novi prvotimac Vukova, koji igra na poziciji veznog igrača i krilnog napadača, iskoristio je priliku da se zahvali ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, kao i svojim saigračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Želim da se zahvalim ljudima iz kluba koji su mi ukazali povjerenje, kao i treneru i saigračima iz juniroskog tima koji su me odlično prihvatili nakon mog dolaska. Svakako da u svemu ovom što se meni dešava ima dosta i njihove zasluge. Na meni je da sada dam sve od sebe i nametnem se u prvom timu za šansu za nastup“, rekao je Đuderija nakon potpisa ugovora.

Top Komentari

senad222
Sve cestitke uz zelje za uspjehom u karijeri
3 0
kukuruz
Sretno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti