FK Proleter za dva dana predstavio čak sedam novih fudbalera
U Proleteru će drugi dio sezone igrati potpuno drugi tim

Potpuno novi tim u drugom dijelu sezone

FK Proleter za dva dana predstavio čak sedam novih fudbalera

E. Dindić

Fudbaleri FK Proleter Slavinovići vrijedno se spremaju za nastavak prvenstva u Prvoj kantonalnoj ligi TK.

Upravni odbor ovog kluba također vrijedno radi na dovođenju fudbalera koji će pojačati ovaj klub u drugom dijelu sezone, te samim time što prije osigurati opstanak u ovom rangu takmičenja.

Tako su u Proleteru u samo dva dana predstavili sedam novih fudbalera za drugi dio sezone. Boje kluba iz Tuzle u drugom dijelu sezone braniće: Emin Mujezović, Meho Velić, Rijad Fejzić, Jasir Asani, Mahir Šiljak, Adis Salihović i Eldin Preljević.

Prije toga u klub iz Slavinovića došao je iskusni defanzivac Aleksandar Pantić, pa će tim Proletera izgledati znatno drugačije u drugom dijelu sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi