Mijatović sretan zbog saradnje sa Nestorovićem

Čeka ih mnogo posla

Mijatović sretan zbog saradnje sa Nestorovićem

S. Mlaćo

Noivi šef struke Radnika Darko Nestorović u stručni štab odlučio je uključiti Danijela Mijatovića.

Ovaj dvojac se dobro poznaje, a u budućnosti ih čeka mnogo posla.

"U narednom periodu imaću veliku obavezu da opravdam povjerenje koje mi je Radnik ukazao. Iako je do promjena na klupi došlo iznenada, sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv svog nekadašnjeg trenera Darka Nestorovića da mu budem pomoćnik. O Nestoroviću imam samo riječi hvale. Smatram da je jedan od najboljih trenera u regionu i čast mi je što ću moći učiti od stručnjaka kakav je on. S obzirom da imam UEFA licencu, za mene je ovo veliki korak u karijeri i sigurno je da ću dati sve od sebe da ostvarim zadatak koji mi je povjeren, istakao je Mijatović.

Mijatović je u proteklom periodu radio u omladinskom pogonu Bijeljinaca, a trenutno posjeduje B trenersku licencu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik u drugom dijelu sezone očekuje borba za opstanak u premijerligaškom društvu.

Top Komentari

2323
Decko pa tek imas B licencu i pricas ..Skoluj se malo viss da bi mogao pricati.Nestorovic medju najboljim trenerima,pa sta radi onda u Radniku a prije toga Rudaru Zvijezdi 09..jesu to reference za tvoju konstatacjju....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi