I na ovom se igra Premijer liga? Užasan teren u Bijeljini pred Radnik - Velež

Šta fudbaleri tu da kreiraju?

I na ovom se igra Premijer liga? Užasan teren u Bijeljini pred Radnik - Velež

Eldar Ganibegović, foto: ...

Od 18 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini u okviru 26. kola Premijer lige BiH sastaju se Radnik i Velež.

Uoči ove utakmice teren u Bijeljini je užasan i garant je loše fudbalske predstave. 

Šta fudbaleri i jedne i druge ekipe mogu uraditi po ovakvom neravnom i grbavom terenu kakvog možete vidjeti u galeriji? Ništa. Barem ništa smisleno.

Velež ovu utakmicu dočekuje na sedmom mjestu s 30 poena, dok Radniku gori pod nogama jer je na 11 mjestu s 20 i svaki bod im mnogo znači u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I jedna i druga ekipa u prethodnom kolu gostovale su na Tušnju - Radnik je igrao 3:3 s Tuzla Cityjem, dok je Velež s 1:2 bio bolji od Slobode, no oni sigurno mnogo rasterećenije ulaze u ovaj meč i glavama su u Kupu BiH koji im može donijeti Evropu drugu sezonu u nizu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Kad su Savezu važniji reflektori od terena.
16 0
BiH1510
Onaj neki tuzlak je prozivao kad je ss objavio slike s tusnja proslo kolo i pitao zasto nisu Bijeljinu, pa neka suti ubuduce... i tusanj i ovaj i jos par terena sj uzas, valjda vico ispuni obecano...
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi