Bilobrk, Horić i Filipović u istom premijerligašu?

FK Radnik čeka iskusni trio

Bilobrk, Horić i Filipović u istom premijerligašu?

E. Škorić

FK Radnik iz Bijeljine u nastavak sezone mogao bi ući jači za nekoliko iskusnih i provjerenih igrača.

Naime, blizu angažmana u Radnik su iskusni golman sa dugogodišnjim premijerligaškim stažom Luka Bilobrk, zatim Miladin Filipović, bek koji je nedavno napustio Krupu i slobodan je igrač, kao i Bilobrk.

Osim njih dvojice, mogao bi doći i Kenan Horić, još jedno dobro poznato ime sportskoj javnosti u našoj zemlji.

Horić je bivši štoper Čelika i Mladosti Doboj Kakanj, a igrao je i za Domžale, Antalyaspor, Pafos, Kukeši...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Spomenuti trojac bio bi od velike koristi Radniku, koji će po svemu sudeći na proljetni dio sezone biti prisiljen da se bori za opstanak u elitnom društvu bh. klubova. Tim je ostao bez nekih ključnih igrača, a posljednji u nizu onih koji su otišli je Vladimir Bradonjić.

On će karijeru nastaviti u superligašu iz Srbije Čukaričkom, ali će Bijeljinci inkasirati određenu sumu na ime obeštećenja.

Top Komentari

2323
Krupa i Radnik ..donji....
4 0
BN78
Ispadaju Olimpik,Mladost ili Krupa.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi