FK Sarajevo bez sreće u žrijebu za play-off!

Održan žrijeb

FK Sarajevo bez sreće u žrijebu za play-off!

E. Škorić

U Nyonu je održan žrijeb parova play-offa Evropske lige.

Aktuelni prvak BiH, FK Sarajevo, saznao je rivala s kojim će odmjeriti snage u play-offu ukoliko u Zenici eliminiše podgoričku Budućnost u 3. pretkolu koje je na programu 24. oktobra.

Bordo tim će, odlukom žrijeba, u play-offu biti domaćin protiv Rige ili Celtica, naavno ako prođe treće pretkolo.

Podsjetimo da se play-off igra 1. oktobra i igra se takođre jedna utakmica, pa će se u slučaju neriješenog rezultata igrati produžeci, a ako opet ne bude pobjednik, pucat će se penali.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bistrik87
Prvo Buducnost proc. A hocel Celtic opste proc to je pitanje. Kako god uzeti jos jedan milion u Europi i potuci se u PO, pa slijedece godine grupnu novog takmicenja napast.
33 4
ragge
Pokazat muda i bit ce srece
27 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi