Vraća li se Haris Duljević na Koševo?

Povezuje se s FK Sarajevo

Vraća li se Haris Duljević na Koševo?

Endin Čaušević

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Haris Duljević, bez kluba je od prošlog ljeta nakon što je napustio Hansu Rostock, a sada su se pojavile špekulacije da bi se mogao vratiti u FK Sarajevo.

Duljević je prethodnih šest sezona igrao u inostranstvu nakon što je napustio Sarajevo na ljeto 2017. godine, te je potpisao za Dynamo iz Dresdena.

Nakon dvije sezone u njemačkom klubu Duljević je za milion eura prešao u francuski Nimes gdje se također zadržao dvije sezone, a potom se odlučio vratiti u Njemačku.

Prethodne dvije godine Duljević je nosio dres Hanse iz Rostocka, no na kraju prošle sezone napustio je ovaj klub po isteku ugovora i postao je slobodan igrač, te još uvijek nije pronašao novi angažman.

Ovaj 30-godišnjak bez kluba je još od jula prošle godine, no sada su se pojavile špekulacije da bismo Duljevića ponovo mogli gledati u najjačem rangu bh. fudbala.

Oglasi

Naime, pojavile su se špekulacije da se Duljević vraća u Sarajevo i da bi uskoro trebao potpisati ugovor s bordo klubom.

Pokušali smo dobiti komentar i od Duljevića, no nekadašnji bh. reprezentativac na naše poziv nije odgovarao.

Duljević je "rasplamsao" priče o povratku u Sarajevo prošlog vikenda kada je na Koševu pratio utakmicu ovog kluba i GOŠK-a kada je objavio i fotografiju na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

   Fotografija koju je Haris Duljević objavio na Instagram storyju u subotu dok je pratio meč Sarajevo - GOŠK

Inače, Duljević je u dresu Sarajeva igrao od ljeta 2014. godine kada je stigao iz Olimpika, te se na Koševu zadržao tri sezone.

Za Sarajevo je odigrao ukupno 97 utakmica u svim takmičenjima, zabio je 11 golova i upisao još 27 asistencija. Također, s bordo klubom je osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine 2015. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

korona
Kako god Dulja je igracina za pojedine u nasem klubu makar ce srcem igrat
0 1
frki82
Kako god okreneš ne može biti gori od Penje i ostalih kloceva.Otvorilo se mjesto nakon Ziljkića,što da ne.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi