Horde zla spremaju spektakl u subotu

Bordo momci će imati veliku podrškuFK

Horde zla spremaju spektakl u subotu

Samir Mlaćo
Navijači Sarajeva u subotu od 21:00 spremaju spektakl.

Sarajevo će nakon pobjede u derbiju nad Borcem ugostiti FK Sloga Doboj, te tražiti novu 'tricu'.

Popularne Horde zla pozvale su svoje članove na podršku voljenom klubu u subotu i proslavu 35. godina postojanja grupe.

"Nakon dva mjeseca izostanka uslijed ljetne pauze, te odgođenih utakmica protiv ekipa iz prvenstva koje se takmiče u Evropi, navijačka grupa Horde zla Sarajevo se konačno vraća na stadion!

Poslije fantastičnog trijumfa na gostovanju protiv Borca prošle nedjelje, u prvoj domaćoj utakmici u sezoni u kojoj proslavljamo 35. godina postojanja naše grupe u goste nam dolazi ekipa Sloge iz Doboja. Utakmica se igra u subotu, 30.7. sa početkom u 21h, te ovim putem pozivamo sve kojima grb kuca umjesto srca da tu večer dođu na sjevernu tribinu stadiona Asim Ferhatović Hase kako bismo našim igračima bili vjetar u leđa za još jednu pobjedu u pohodu na šampionsku titulu!

Nakon dva mjeseca izostanka uslijed ljetne pauze, te odgođenih utakmica protiv ekipa iz prvenstva koje se takmiče u...

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Tuesday, July 26, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SVI NA SJEVER!“, stoji u objavi UNFKS Horde Zla

Sarajevo je već pustilo u prodaju ulaznice za subotnji meč i među bordo fanovima vlada velika euforija pred subotnji meč.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Nemojte se izivljavati s petardama na stadionu. Palite ih po svojim kucama a ne na stadionu i izbijati klubu ogroman novac. Ako ste pravi navijaci navijajte sportski iz grla is barjacima i salovima. Navijac FK Sarajevo s 50 i kusur godina staza.
5 1
rocccavela
Horde zla, a ne “Horde Zla”
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti