FK Sarajevo i SportSport.ba produžili ugovor o saradnji

U prostorijama portala SportSport.ba

FK Sarajevo i SportSport.ba produžili ugovor o saradnji

M. Skaka

Direktor FK Sarajevo Dino Selimović u prostorijama portala SportSport.ba potpisao je ugovor o nastavku saradnje na polju promocije. 

Medijska saradnja portala SportSport.ba i FK Sarajevo traje već nekoliko sezona, a nastaviće se i u budućnosti, najmanje do kraja aktuelne sezone što je period za koji je potpisan novi ugovor. 

“FK Sarajevo jedan je od sportskih velikana u Bosni i Hercegovini i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo i u narednom periodu nastaviti našu saradnju.”, rekao je Emir Haračić koji je ugovor potpisao ispred naše medijske kuće.

“Zbog svoje dinamičnosti plasiranja vijesti, Sportsport.ba je idealan izbor, kako bi rad Fudbalskog kluba Sarajevo bio transparentan, a svakako vrijedi istaći i to, da se na portalu Sportsport.ba, vezano za bordo klub, plasiraju isključivo istinite informacije.”, poručili su iz bordo kluba.

FK Sarajevo u posljednjih par godina napravio je zapažen iskorak na polju sportskog marketinga i kvalitetna saradnja sa vodećim medijima samo je jedan od segmenata u kojem se ovaj klub ističe.

“Klub sa Koševa dosta ulaže u promociju, a ljudi koji vode ovaj kolektiv marketing shvataju vrlo ozbiljno što je rijetka kvaliteta u današnje vrijeme u našoj sredini. Sve što je urađeno vratilo se dobrim igrama u kvalifikacijama u Evropskoj ligi i nadam se da će utakmica kakva je ona koju je na Koševu odigralo Sarajevo sa Borussijom biti sve više u našoj zemlji, te da će i drugi sportski kolektivi slijediti svijetli primjer koji postavljaju momci iz Titove 38b.”, dodao je Haračić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nastavak ugovora nijednoj strani neće donijeti direktnu finansijsku korist, kao što je to i običaj sa ugovorim o medijskom pokroviteljstvu koje potpisujemo sa klubovima. Ali, kroz promociju na jednoj i na drugoj strani profitiraće svi, a vjerovatno najviše publika koja prati ovaj klub i koja će nastaviti pratiti najkvalitetnije sadržaje o bordo klubu na našim stranicama.”, zaključio je Haračić. 

Uz FK Sarajevo, portal SportSport.ba otvoren je za saradnju sa svim sportskim kolektivima u našoj zemlji, a Rukometni savez BiH, Olimpijski komitet BiH, FK Željezničar samo su neki od naših partnera.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.