Na ljeto dogovorio transfer u FK Sarajevo, pratio i utakmice, sada postigao dva pogotka

Vratio se kući, gdje ga očigledno mnogo cijene

Na ljeto dogovorio transfer u FK Sarajevo, pratio i utakmice, sada postigao dva pogotka

Samir Mlaćo
Transfer mlade crnogorske nade Matija Krivokapića u FK Sarajevo bio je gotova stvar u ljetu iza nas.

Krivokapić je i boravio u našem glavnom gradu, pratio mečeve bordo tima, no zbog procesa na arbitražnom sudu nije mogao i trenirati sa bordo momcima.

Vrijedno je čekao svoju šansu, ali sve se odužilo i nije potpisao za FK Sarajevo.

Vratio se u Crnu Goru i ponovo obukao dres FK Podgorica, s kojim vodi proces na arbitražnom sudu i očekuje konačnu odluku. Da li je odlučio da ipak ne gubi vrijeme te igra dok sve traje, ostaje da se vidi.

Za vikend u meču 2. lige protiv Otranta napravio je pravi šou. Njegov tim je slavio sa 5:0, a Krivokapić je postigao dva pogotka.

Goste je načeo Mrvaljević, a zatim Matija Krivokapić nije iskoristio jedanaesterac.

Oglasi

Nakon toga je na scenu stupio Andrija Krvokapić i dva puta matirao gostujućeg golmana. Nesuđeni član Sarajeva Matija Krivokapić zatim je završio priču sa dva poogtka. Njegov tim je trenutno na četvrtom mjestu, ali za vodećom Mladosti zaostaje već devet bodova.

Da li će do zimske pauze Krivokapić nositi dres Podgorice, a zatim doći na Koševo ne zna niko.

Mladi nogometaš sigurno ima šta za pokazati, ranije su ga željeli i iz FK Crvena Zvezda, no nije došlo do dogovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim ima velikih problema u napadu, Nardin Mulahusejnović nije u formi, a druga opcija je iskusni Mersudin Ahmetović. Na Koševu žele osvojiti što više bodova do zimske pauze, a onda će vjerovatno biti i određenih promjena u timu.

Podgorica je ispala u drugu ligu prošle sezone, a Krivokapić je odigrao 30 mečeva i postigao šest golova. Sada se želi vratiti u elitni rang, no to će biti veoma teško.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ko je sada trebao doći u Sarajevo, ko je fulio penal, ko je zabio dva gola a ko je na sudu?!?!? Ništa mi više nije jasno poslije vašeg teksta?!?!?!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi