Misteriozna objava FK Sarajevo izazvala dosta pažnje navijača bordo kluba

Najavili novi potpis

Misteriozna objava FK Sarajevo izazvala dosta pažnje navijača bordo kluba

Endin Čaušević

FK Sarajevo ponovo je na misteriozan način najavilo nova dešavanja u klubu s Koševa.

Bordo klub je objavom na Twitteru izazvao dosta pažnje svojih navijača jer je jasno da su najavili novi potpis na Koševu.

Čini se da Sarajevo još uvijek nije završilo posao što se tiče pojačanja za ovu sezonu, a da li se radi o nekom novom igraču ili je neko od trenutnih prvotimaca produžio ugovor ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekuje se da Sarajevo u narednim satima otkrije koji je to misteriozni potpis na Koševu, te o čemu se radi.

Bordo klub je i ranije na sličan način najavljivao nova pojačanja, a navijači se nadaju da je riječ o nekom novom fudbaleru koji će pojačati redove kluba s Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti