FK Sarajevo: Održana redovna sjednica Skupštine
Foto: fcsarajevo.ba

FK Sarajevo: Održana redovna sjednica Skupštine

Edmir Škorić

U Sarajevu je danas održan redovna, godišnja sjednica Skupštine Udruženja FK Sarajevo. 

Na sjednici su prezentovani i usvojeni ivzještaji o radu Nadzornog i Upravnog odbora FK Sarajevo, kao i financijski izvještaji za 2014. godinu.

Šampionskom sjednicom predsjedovao je Maid Delić, predsjednik Skupštine FK Sarajevo. 

"Ujedno se želim u ime svih iz FK Sarajevo zahvaliti g. Vincentu Tanu na povjerenju, podršci i pomoći koju nam pruža od kraja 2013. godine. Vjerujem da je i on sretan sa dva trofeja u dvije sezone.", rekao je u svom uvodnom izlaganju predsjednik Skupštine FK Sarajevo.

"Nadzorni odbor FK Sarajevo je održao tri sjednice od posljednje Skupštine. Klub posluje u skladu sa zakonskim aktima i važećim normama u BiH, a s ponosom možemo konstatovati da rukovodstvu Kluba na čelu sa gospodinom Dinom Selimovićem i Upravnom odboru na čelu sa gospodinom Edisom Kusturicom dajemo punu podršku u budućem radu.", spomenuo je, između ostalog, u svom izvještaju predsjednik Nadzornog odbora FK Sarajevo g. Alen Hujić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu konstatirati da su članovi Upravnog Odbora FK Sarajevo veoma posvećeni Klubu i aktivnostima koje Klub provodi.", riječi su predsjednika Edisa Kusturice, koji je dodao:

"Želim da istaknem da će 2015. godina biti godina snažnog pozicioniranja FK Sarajevo. Ja je lično ponekad nazovem i istorijskom godinom za FK Sarajevo. Krajem ljeta imaćemo priliku da otvorimo moderan trening kamp FK Sarajevo. Želimo definitivno da afirmišemo našu Akademiju koja iz dana u dan postaje regionalno interesantna, a naša stalna želja je da igrači iz naše Akademije budu okosnica prvog tima."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.