FK Sarajevo otputovao na pripreme u Sloveniju!

Nakon jednodnevne odgode

FK Sarajevo otputovao na pripreme u Sloveniju!

Midhat Šljivak

Fudbaleri Sarajeva otputovali su na pripreme u Sloveniju.

Kao grom iz vedra neba jučer je odjeknula informacija da su igrači aktuelnog bh. prvaka i osvajača Kupa zbog dugovanja iz proteklog perioda odbili otputovati na pripreme u Sloveniju.

Ipak, u međuvremenu je problem brzo riješen, isplaćen je dio zaostalih primanja i dogovorena je dinamika isplate preostalog duga pa su fudbaleri Bordo tima krenuli za Sloveniju, gdje će nastaviti pripreme za novu sezonu.

Prvak BiH će tamo imati tri jake provjere, a protivnici su im Partizani, Slovačko i Domžale.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Sretno šampioni !!!!!
15 0
Plavi21
Hahaha ne smije niko da objavi da su posudili pare od gazde Čelika.. Pa hajdeee više objavite
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi