Nevjerovatne scene na press konferenciji Sarajeva: Varešanović sve u čudu gledao!

Nakon pobjede protiv Širokog Brijega

Nevjerovatne scene na press konferenciji Sarajeva: Varešanović sve u čudu gledao!

Esmer Oštraković

Fudbaleri Sarajeva ostvarili su veliku pobjedu na Koševu protiv Širokog Brijega od 2:1 u okviru 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Domaća ekipa je tokom cijelog susreta bila dosta bolji rival, te je na kraju slavila pobjedu koja ih je primakla nastupu u evropskom takmičenju u narednoj sezoni.

Veselo je bilo nakon utakmice, igrači su slavili pobjedu sa navijačima, a sve se prenijelo i u službene prostorije.

Naime, press konferenciju su prekinuli fudbaleri Sarajeva koji su presretni zbog rezultata u posljednje vrijeme odlučili da pokažu svoje emocije.

Ušli su fudbaleri tima sa Koševa u press salu, te su počeli da grle i da ljube Mirzu Varešanovića koji je prvo sve gledao u čudu, pa tek onda odgovarao na pitanja novinara.

Zaista scene kakve nismo navikli gledati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali sve ovo pokazuje koliko fudbalerima Sarajeva znači večerašnja pobjeda.

Kada je riječ o samoj utakmici Sarajevo je tokom cijelog susreta prijetilo, dok su se gosti bazirali na kontre.

Već u 2. minuti Renan Oliveira je postigao gol i doveo Sarajevo u vodstvo i mislio se da će do kraja domaća ekipa ostvariti laganu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da to ne bude tako pobrinuo se Radić koji je u 24. minuti vratio stvari na početak, a na odmor se otišlo pri rezultatu 1:1.

Baš kada su svi pomislili da će Sarajevo kiksati, domaća ekipa postiže gol. Igrala se 85. minuta, a strijelac je bio Dal Varešanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ljudi moji, svi koji mrzite (mrzimo) Mirzu, Dala i sve ostale Varesanovice: ljudski je reci: POGRIJESIO SAM!!! Evo ja prvi kazem da sam pogrijesio sto sam govorio poslije Mirze i Dala i novog SŠ! Pa zar nije normalno da kazes da nisi bio u pravu? To se samo u nerazvijenim zemljama i sa neobrazovanim ljudim desava da ne znaju da prihvate svoje greske i promijene misljenje. Svi u BL!
8 3
user1677062987
Hahahah jada slave 3 mjesto, sta ce bit kad budu prvaci? Hahahah nista crknut ce svi jer se to nece vise nikad dogodit hahaha
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti