Potišteni Rožman se pojavio pred kamerama: Imali smo šanse, ali ne ide...
Slovenac uskoro postaje 'bivši'?

Da li je Slovenac uskoro 'bivši'?

Potišteni Rožman se pojavio pred kamerama: Imali smo šanse, ali ne ide...

Samir Mlaćo, foto: Esmer Oštraković

Sarajevo se danas ponovo obrukalo.

Ovaj put bruka je pala kod fenjeraša Zvijezda 09. Zvijezda 09 je slavila 1:0 protiv bordo tima i upisala četvrtu pobjedu u sezoni.

Riječ su nakon mča dobili i treneri Darko Milisavljević, te Simon Rožman.

"Hvala momcima na svemu što su dali danas. Bili smo bolji cijeli meč, preživjeli šansu iz prekida i na kraju smo nagrađeni. Trebali smo i ranije biti nagrađeni, i u Posušju, a svi su nas otpisali. Borit ćemo se do kraja, nas su svi precrtali, ali mi ćemo se boriti do kraja.

Sarajevu želim sve najbolje, imaju kvalitet".

Oglasi

Riječ je dobio i Rožman.

"Ne mogu momci zamjeriti na trudu i želji, ali ne ide. Imali smo šanse, nikako da to ode u gol. Čestitam Zvijezdi 09 na pobjedi", istakao je Slovenac za Arenu TV.

Treba istaći da su navijači Sarajeva otjerali nogometaše nakon meča. Nedavno su se navijači Sarajeva pojavili i na treningu, očitali lekciju svojim ljubimcima, ali ni to nije pomoglo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno ga će burno biti u narednim danima, a teško je očekivati da će Rožman i ostati na klupi bordo tima.

Počeli su vrijeđati i Rožmana, te je veliko pitanje da li će Slovenac dočekati na klupi bordo tim meča sa FK Borac u srijedu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Najtuznije od svega, ima PODRSKU PLACENIKA među navijacima..
1 1
zgembo.popuslic
I opet sampioni prelaznog roka i pripremnih utakmica zavrsavaju prvenstvo u februaru a toliko toga su najavljivali po ko zna koji put. I sto je najgore, opet ce im Mirvic na ljeto zamazat oci sa dva tri "pojacanja" i opet ce najavljivat sve i svasta da ce osvojit. I tako evo godinama nikako da nauce da smanje malo euforiju i ocekivanja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije