FK Sarajevo se razišlo sa Estoncem Liivakom

Sporazumni raskid saradnje

FK Sarajevo se razišlo sa Estoncem Liivakom

Samir Mlaćo

Fudbalski klub Sarajevo u proljetnom dijelu sezone neće računati na usluge Franka Liivaka. Ugovor između bordo kluba i estonskog internacionalca je sporazumno raskinut i Liivak će u nastavku sezone nastupiti u drugoj sredini.

Ovaj dvadesetjednogodišnji ofanzivac stigao je u redove FK Sarajevo početkom 2017. godine, a ukupno je za klub sa Koševa odigrao pet službenih utakmica. Liivak je u tekućoj upisao minutažu na jednoj utakmici, a u svojoj karijeri do sada, pored FK Sarajevo, nastupao je još za mlade selekcije italijanskog Napolija, te Alcobendas iz Španije.

"Našem, već sada, bivšem igraču, želimo puno sreće i uspjeha u nastavku sportske karijere", istakli su iz FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi