FK Seona poboljšava uslove na stadionu, stigla i pojačanja
Uprava Seone bazirala se na uređivanje infrastrukture stadiona ali i pored toga vrijedno radi na dovođenju novih igrača

Očekuje se dolazak još novih igrača

FK Seona poboljšava uslove na stadionu, stigla i pojačanja

Esmer Oštraković

Po završetku jesenjeg dijela prvenstva u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, ekipa Seone odlučila je svoje prioritete usmjeriti u uređenje stadiona. 

Tako su se svi u klubu odmah fokusirali na uređenje infrastrukture stadiona kao i sređivanja unutarnjih radova na novim svlačionicama. Ipak osim toga glavni ljudi ovoga kluba uporedo sa tim brinu i o igračkom kadru.

Tako su nam iz kluba potvrdili da su za sada dogovorena tri pojačanja ali nisu željeli da iznose imena u javnost do početka priprema. Također iz Seone su dodali da neće stati na ova tri pojačanja nego se očekuje dolazak još dva ili tri nova igrača.

Nakon prve polusezone ekipa Seone zauzima osmo mjesto sa 22 osvojena boda, te za prvoplasiranom ekipom Budućnosti zaostaje jedanaest bodova.

Top Komentari

sportsport
fk seona ima stadion, fk sarajevo nema
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti