Jahić: Znamo ko nam dolazi, ali naše htijenje i borbu niko ne može uzeti

Novi ispit za popularne crveno-crne

Jahić: Znamo ko nam dolazi, ali naše htijenje i borbu niko ne može uzeti

Emir Dindić

Fudbaleri Slobode nemaju vremena za odmor, nakon iscrpljujuće utakmice protiv Željezničara, u srijedu je već novi ispit. Izabranici Adnana Jahića u Banovićima dočekaće ekipu Veleža. 

Tim povodom danas je organizovana press-konferencija a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Adnana Jahić i fudbaler Muharem Ćivić.

"Sutra je naša šesta utakmica u 17 dana, te sigurno je da nismo imali neki trenažni proces i odmor. Sigurno nas brine povreda Emira Jusića, te svakako izostanak Nikole Komazeca zbog kartona.

"Dolazi nam ekipa Veleža, naš stari rival. Mislim da u posljednje vrijeme nemamo neki dobar skor kada igramo sa njima na našem domaćem terenu

"Istini za volju sada su i Banovići naš domaći teren, više bi sigurno voljeli da je Tušanj, jer svaki fudbaler bi dao barem 10 posto više od sebe

"Iskreno se nadam da će što prije napraviti teren na Tušnju, jer svaku utakmicu smo gosti i tu nam fali malo prostora. Velež je osvajač kupa, na klupi imaju najtrofejnijeg trenera u našoj državi, sigurno je da imaju veliki roster fudbalera, te mislim da sam ovime sve rekao.

"Nama ne može niko uzeti naše htijenje i borbu, te ćemo sutra u najboljem svjetlu prezentovati nap klub. Ono što nas zasigurno može radovati je igra u posljednja dva kola, protiv Zrinjskog bez obzira na poraz imali smo zicer u posljednjem minutu, slično nam se desilo i protiv Željezničara, te nadam se sutra da će malo i faktor sreće prevagnuti na našu stranu.", rekao je Jahić.

Odbrambeni fudbaler Slobode Muharem Ćivić nije krio optimizam pred sutrašnji susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sutra nam dolazi ekipa Veleža, te sigurno je da nas očekuje izuzetno zahtjevna utakmica. Imaju puno dobrih pojedinaca, pogotovo prema naprijed. Međutim, mi smo fokusirani samo na sebe, te što šef postavi ispred nas siguran sam da ćemo to i odraditi i doći do povoljnog rezultata. Želim da pozovem navijače da budu naš dodatni vjetar u leđa sutra, te nadam se da ćemo zajedno sa njima sutra proslaviti novu pobjedu", kratak je bio Ćivić.

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Veleža na rasporedu je sutra sa početkom u 16:00 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dragan_B
ima l' u tekstu koje je kolo .. šta ?
2 1
PRESEDAN
Budi realan Jaha,kmeljo je oštećen protiv vas,a plemići jesu imali sreće
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije