Posljednje upozorenje Fukara čelnim ljudima kluba i šefu stručnog štaba
FOTO: E. Dindić

Sloboda je trenutno fenjeraš u Premijer ligi BiH

Posljednje upozorenje Fukara čelnim ljudima kluba i šefu stručnog štaba

H. Zilić

Burno je u Tuzli i FK Sloboda. Nakon 21. odigranog kola Sloboda je fenjeraš Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 20 osvojenih bodova i očekuje ih grčevita borba za opstanak do kraja sezone.

Najvatreniji navijači Slobode popularne Fukare nisu zadovoljni rezultatima i izdanjima svog tima.

U narednom kolu Sloboda dočekuje jednog od direktnih konkurenata u borbi za opstanak ekipu Leotara i samo trijumf u toj utakmici dolazi u obzir.

Upravo su sedmicu prije te utakmice Fukare izdale saopštenje upućeno Upravi kluba, kao i šefu stručnog štaba Adnana Jahiću.

Navijači nisu birali riječi i stavili su jasan zadatak pred ekipu naredni vikend, također su naveli da je dosta neozbiljnosti i poigravanja sa klubom velike tradicije kakav je FK Sloboda.

Saopštenje navijačke grupe "Fukare Tuzla 1987" prenosimo vam bez izmjena.

Oglasi

"Navijačka skupina Fukare Tuzla ovim putem se obraća i poručuje kako UO FK Sloboda Tuzla tako i treneru Adnanu Jahiću, da ukoliko izgube od ekipe leotara, mogu momentalno kupiti stvari i krenuti put Trebinja zajedno sa istoimenom ekipom.

Naša Sloboda nije privatno vlasništvo, nije privatna prčija i molimo vas da naše obavještenje prihvatite krajnje ozbiljno.

Obećavamo vam da ćete ogromnu podršku i vjetar u leđa imati protiv ekipe leotara a vi gledajte pa nas iznevjerite i izbacite iz lige sa svojom (ne)igrom.

Dosta je više bezobrazluka i igranja sa stogodišnjim tuzlanskim brendom. Hoćemo pobjedu protiv leotara !!! Hoćemo rezultate, u protivnom kupite prnje na izmaku smo granice normale!!!

Ovim putem pozivamo sve navijače, staro, mlado, simpatizere sa zapadne tribine, penzionisane navijače u 25-oj, da se pridruže i stanu sa nama rame uz rame i da pružimo veliku podršku našoj svetinji na tribini, a ne na komentarima službene stranice", stoji u saopštenju navijača Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

‼️Navijačka skupina Fukare Tuzla ovim putem se obraća i poručuje kako UO FK Sloboda Tuzla tako i treneru Adnanu Jahiću,...

Posted by Fukare Tuzla 1987 on Sunday, March 5, 2023

Nema sumnje da će naredni vikend biti jako uzbudljivo u duelu Slobode i Leotara.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
BRAVO MOMCI bilo ja krajnje vrijeme da se nesto preduzme prema tim stetocinama ! Nemote dizvoliti da ovo ostane samo prazna prica, tresla se gora rodio se MIS! Ostro naprijed
5 0
DOKTOR_GAZ_
Ako NE IZBORE EVROPU, Fukare ce se NALJUTITI..ovo je POSLJEDNJE UPOZORENJE..jos samo JEDNOM..
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi