Crnogorac: Krupa je utakmica sezone za nas!

Tuzlaci sutra igraju meč 18. kola

Crnogorac: Krupa je utakmica sezone za nas!

S. Mlaćo

Nogometaši Slobode sutra će na svom terenu dočekati FK Krupa.

Važan je to meč za Tuzlake, ali i za goste, pa se očekuje neizvjesna utakmica.

"Dolazi nam ekipa koja sigurno nije za podcijeniti. Znatno bolje igraju u drugoj polovici prvenstva, doći će da se nadigravaju, te je ovo za nas utakmica sezone. Nakon poraza od Širokog Brijega, okrenuli smo se Krupi i maksimalno smo fokusirani na sutrašnju utakmicu", kazao je šef struke Slobode Gradimir Crnogorac.

Meč je najavio i mladi Adi Alić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vrijedno smo trenirali, ovo nam je zadnja utakmica na Tušnu ove polusezone i najbitnija. Nadam se da pozitivnom rezultatu i da obradujemo naše navijače", istakao je Alić.

Meč na Tušnju igra se od 13 sati

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi