Juniori Slobode odlaskom Spahića dobili novog trenera
Jahić će uskoro postati vlasnik UEFA Pro licence

Nadaju se naslovu prvaka

Juniori Slobode odlaskom Spahića dobili novog trenera

S. Mlaćo
Promjena na trenerskoj klupi u seniorskoj ekipi Slobode, donijet će promjenu i u juniorskoj selekciji.

Naime, nakon što je Uprava kluba odlučila se razići sa Mladen Žižovićem, na mjesto šefa struke prvog tima stigao je Amir Spahić, dosadašnji šef struke juniora Tuzlaka.

Spahić je jučer odradio i prvi trening, a prvi pomoćnik će mu biti Gradimir Crnogorac.

Na Spahićevo mjesto na klupi juniora dolazi Adnan Jahić, koji je do sada radio u prvom timu kao desna ruka Mladenu Žižoviću.

Jahić je trenutno na edukaciji NS BiH za UEFA Pro licencu i radi se o veoma ambicioznom stručnjaku koji sigurno predstavlja trenersku budućnost naše zemlje.

Juniori Slobode su na drugom mjestu Omladinske Premijer lige naše zemlje sa dva boda zaostatka za Zrinjskim koji ima i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sjajne igre Tuzlaci su 'uprskali' u prošlom kolu kada su poraženi od Zvijezde 09 na svom terenu sa 2:1.

Jahić će debitovati narednog vikenda na gostovanju kod posljednjeplasiranog Rudara iz Prijedora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi