FK Sloboda objavio raspored prijateljskih mečeva

Zakazano pet utakmica

FK Sloboda objavio raspored prijateljskih mečeva

FK Sloboda je prije sedam dana zvanično počela sa pripremama za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Naravno, u okviru priprema će Tuzlaci odigrati i nekoliko prijateljskih susreta.

Nešto ranije smo pisali da će Sloboda u srijedu (1. jula) u Bukinju odigrati meč sa "reprezentacijom TK", odnosno sa ekipom sastavljenom od izlaznih juniora i potencijalnih fudbalera tuzlanskog kluba.

Sloboda je objavila i raspored preostalih prijateljskih utakmica koje su zakazane.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osmog jula će Sloboda gostovati u Loznici gdje će odmjeriti snage sa istoimenom ekipom, dok će 11.7. Tuzlaci igrati protiv Mladosti u Kaknju.

Četiri dana kasnije Sloboda gostuje kod FK Seona, dok će 25. jula na svom Tušnju ugostiti povratnika u bh. elitu, ekipu Olimpika.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi