FK Sloboda raspisao poziv: Uplatom do prava glasa

Poziv traje do početka augusta

FK Sloboda raspisao poziv: Uplatom do prava glasa

A. Čaušević

FK Sloboda je raspirao javni poziv namijenjen svim fizičkim i pravnim licima koji žele steći pravo glasa u Skupštini tuzlanskog premijerligaša. 

Svi koji su zainteresovani da steknu glasačko pravo u Slobodi imat će rok do početka augusta da to i urade.

"Na osnovu odluke donešene od strane Upravnog odbora FK Sloboda, a koja je donešena na osnovu odredbi Statuta Fudbalskog kluba Sloboda Tuzla i odluka usvojenih na sjednici Skupštine kluba od 22.02.2020. godine, FK Sloboda raspisuje javni poziv za uplatu novčanih sredstava radi unosa u FK „Sloboda“ u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava.

FK Sloboda obavještava sva fizička i pravna lica koja su iskazala interesovanje za ulazak u Skupštinu Kluba, a povodom oglasa objavljenog u februaru mjesecu, da se prijave na javni poziv.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, sva ostala zainteresovana pravna i fizička lica mogu do 01.08.2020. pristupiti Skupštini Kluba popunjavanjem forme koja je dostupna na web stranici kluba ili u prostorije kluba svaki radni dan", saopšteno je iz Rudarske 2.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Sretno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi