FK Sloboda u generalci protiv gradskog rivala, u Međugorju bar dva duela

Tuzlaci počeli pripreme

FK Sloboda u generalci protiv gradskog rivala, u Međugorju bar dva duela

E. Čaušević

Tuzlanski premijerligaši Sloboda i Tuzla City počeli su pripreme za drugi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloboda će prvi dio priprema odraditi na Tušnju, a nakon toga će put Međugorja gdje će boraviti u Sport Centru od 17. do 24. januara gdje će ovaj tim imati idealne uslove za rad. Predsjednik ovog kluba Senad Mujkanović za SportSport.ba otkrio je dio planova za pripreme.

"U Međugorju ćemo vjerovatno igrati protiv Željezničara i pokušati dogovoriti duel s nekim od hercegovačkih klubova, a generalku igramo protiv gradskog rivala Tuzla Cityja", istakao je Mujkanović.

Nakon što odrade pripreme u Hercegovini, igrači Slobode će početkom idućeg mjeseca otputovati u Antaliju na glavni dio priprema, a onda slijedi povratak u BiH i nastavak sezone u kojoj će crveno-crni pokušati da ostvare što bolji plasman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, izabranici Zlatana Nalića nakon prvog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine nalaze se na petom mjestu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Junuz
J
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi