Premijer liga je velika obaveza: Radovi ne staju i niče sasvim novi stadion
Foto - FK Sloga Doboj

Radno u Doboju

Premijer liga je velika obaveza: Radovi ne staju i niče sasvim novi stadion

Midhat Šljivak

FK Sloga iz Doboja dobila je mjesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nakon što je Krupa odustala od plasmana u društvo najboljih.

Tim iz Doboja iza sebe ima dosta dobru sezonu koja je na kraju krunisana plasmanom u Premijer ligu, a rukovodstvo ovog kluba čini sve kako bi domaće utakmice igrali u Doboju.

Radovi na rekonstrukciji stadiona uveliko traje. Promijenjen je dio terena, a traju radovi na izgradnji novih svlačionica, krova i dijela tribine.

Novu sezonu će otvoriti gostovanjem kod FK Borac Banja Luke, dok bi u Doboju u drugom kolu trebala gostovati ekipa Leotara iz Trebinja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga je u pripremnim utakmicama protiv premijerligaša upisala dva poraza. Tuzla City ih je savlada s 1:0, a Velež s 3:2.

Top Komentari

pjanke.sa
Bas tako: Dobila mjesto u Premijer ligi jer je Vico tako htio. Cuj Krupa odustala hahahaahaahah a jesu smijesni.
7 3
EmirEmir111
Los stadion svakako. Krupa koja je izborila premijer ligu ima tri put ljepsi stadion.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi