Slogi je na Tušnju poništen regularan pogodak

Neće Dobojlije mnogo žaliit zbog toga, na kraju su ipak slavili vrijedna tri boda

Slogi je na Tušnju poništen regularan pogodak

Samir Mlaćo

Sloga nosi tri boda sa Tušnja, ali pričat će se u narednim danima mnogo i o poništenom pogotku gostiju.

Pred sami kraj, tačnije u sudijskoj nadoknadi Zajić je matirao golmana Slobode Erić i donio tri boda svom timu (0:1)

Nešto prije toga Sloga je zatresla mrežu Tuzlaka no pogodak je poništen.

Čini se potpuno neopravdano, jer Mihajlović nije bio u nedozvoljenoj poziciji, kako je to signalizirano, što se može vidjeti u fotografiji u prilogu.

Ipak, Sloga je nešto kasnije postigla pogodak, pa se neće puno žaliti iz Doboja.

Pravdu na ovom meču dijelili su Mateo Musa iz Čitluka sa pomoćnicima Jurom Musom iz Čitluka te Bojanom Makarićem iz Bijeljine. Četvrti sudija bio je Dragan Petrović iz Banja Luke.

Oglasi

Kontrolor je bio Rusmir Mrković iz Sarajeva, pa će zanimljivo biti vidjeti njegovo mišljenje na ovu situaciju.

Nakon utakmice naravno razlog za radost i slavlje imao je trener Sloge Meridian Vlado Jagodić.

"Imali smo svoj cilj, to momci znaju šta smo pripremali ovu sedmicu. Čekali smo da taj pritisak padne koji oni rade i svjesno smo neke igrače ostavili na klupi na početku utakmice. I prije gola za pobjedu smo postigli gol i pitanje je da li je i to bio ofsajd. Morali smo igrati sa visokim igračima, samo mogu pohvaliti igrače jer smo bili dosljedni ciljevima.

Žao mi je što se tiče Slobode. Cijenim Tuzlu i Slobodu kao klub, ali ja sam profesionalac. Pozdravljam publiku od srca, ali mi smo taktički bili zreli za ovo što se desilo na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nažalost ostali smo uskraćeni za izjavu iz stručnog štaba ekipe Slobode iz Tuzle, jer se Danijel Pranjić, ali ni njegovi asistenti nisu pojavili pred kamerama.

Sloga je sada u veoma dobroj situaciji kada je u pitanju opstanak, a domaći su bliže nižem rangu, tačnije Prvoj ligi FBiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Ja tuzlanske bruke i sramote cete iz sela Doboja poslase nasu svetinju iz metroplole Tuzle u nizi rang ! Fukate pokrijte se usranom ponjavom i ne javljajte se vise. Imate najgoru uprvu u u istoriji kluba i jednog od najlosijih trenera ikada a vi sutite. Sutite i dalje a nasa Sloboda neka tone!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi