FK Tuzla City promijenio rivala u generalnoj probi

Tuzlaci uskoro počinju sa radom

FK Tuzla City promijenio rivala u generalnoj probi

S. Mlaćo

Nogometaši Tuzle City uskoro počinju sa pripremama za drugi dio sezone.

Prozivka će biti obavljena 13. januara poslije čega slijede ljekarski pregledi i testiranja. U Tuzli će trenirati do 21. januara.

U prvom dijelu boravka u Ljubuškom, tuzlanski tim će odigrati dvije kontrolne utakmice i to 23. januara protiv Čapljine, a 27.januara protiv Veleža.

Potom slijedi povratak u Tuzlu i odigravanje treće probne utakmice i to kontra Zvijezde 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan dio priprema Tuzlaci će obaviti u Hercegovini, a ranije su najavili da će im rival u generalnoj probi pred nastavak sezone biti Radnik, međutim rival je sada promijenjen

Iz NK Zvijezda Gradačac potvrdili su da će oni biti rival Tuzlacima i to 20.02. u 14 sati na pomoćnom terenu Banja Ilidže u Gradačcu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi