FK Tuzla City pobjedom protiv Arsenala završio pripreme u Ulcinju

Vraćaju se u Tuzlu

FK Tuzla City pobjedom protiv Arsenala završio pripreme u Ulcinju

E. Čaušević

Fudbaleri FK Tuzla City danas su u prijateljskom meču pobijedili Arsenal iz Tivta sa 3:1.

Bh. premijerligaš u proteklim danima boravio je na priprema u Crnoj Gori, tačnije Ulcinju, gdje su odigrali i nekoliko pripremnih utakmica. Tuzla City je završio danas pripreme u Ulcinju pobjedom protiv Arsenala iz Tivta sa sigurnih 3:1.

Tuzla City je do prednosti stigao već u desetoj minuti kada je sjajnu asistenciju Stojčeva iskoristio Murga koji pogađa za 1:0. Bh. tim je prednost udvostručio desetak minuta kasnije kada je Trumić postigao eurogol iz slobodnog udaraca.

Bh. premijerligaš je svoju snagu pokazao već u 29. minuti kada je na semaforu bilo već 3:0. U centru pažnje ponovo je bio Murga koji je svojim drugim golom na meču povisio prednost na 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arsenal iz Tivta počasni gol na ovoj utakmici postigao je na samom početku drugog poluvremena kada je postavljeno konačnih 3:1.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Svaka čast. Arsenal je Arsenal
0 0
Metropoljac
Svaka čast. Arsenal je Arsenal
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije