Rođeni se ponovo oglasili: FK Velež oborio sve rekorde pred derbi protiv Borca

Otkrili koliko su prodali donatorskih ulaznica

Rođeni se ponovo oglasili: FK Velež oborio sve rekorde pred derbi protiv Borca

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža večeras igraju na svom terenu veliki derbi protiv banjalučkog Borca u okviru 28. kola Premijer lige.

Velež u proljetnom dijelu sezone pruža jako dobre partije i uspjeli su da se uključe u borbu za titulu. Mostarski klub je trenutno treći sa 51 bodom, ali ima samo dva boda u odnosu na Borac i Sarajevo.

Također, mostarski klub je objavio da su u ponedjeljak u prodaju puštene donatorske karte za ovu utakmicu.

Iz Veleža su se ponovo oglasili pred večerašnju utakmicu protiv Borca, te su poručili da su srušeni svi rekordi otkako mostarski klub realizuje slične akcije prodaje donatoskih ulaznica.

Naime, iz ovog kluba su saopštili da broj prodanih karata do sada prelazi cifru od čak 10.500 što pokazuje da su navijači Veleža imali zaista fantastičan odziv.

"U iščekivanju početka utakmice 28. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i FK Borac, koja se igra na stadionu Rođeni sa početkom u 20h, želimo da se iskreno zahvalimo svima koji su u proteklim danima dali svoj doprinos i podržali naše Rođene.

Veliko hvala našem Alenu H. iz Amerike kao i ostaloj RAji koja svakodnevno podržava Rođene, hvala RAji iz Jablanice i širom naše Bosne i Hercegovine, hvala ŽF/NK Emina i SD KB dr. Safet Mujić, kao i bivšim igračima Pejiću i A. Kajtazu.

Broj do sada prodanih karata koji prelazi cifru od 10.500 dovoljno govori o ljubavi prema Klubu, te da smo u ovim trenucima svi kao jedan!", saopštili su iz Veleža pred večerašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Među onim koji su se odazvali pozivu bio je i Meho Kodro koji je kupio veći broj donatorskih ulaznica što je potvrdio i Velež na društvenoj mreži Facebook.

Utakmica Velež - Borac počinje u 20 sati, eventualnom pobjedom Rođeni bi izbili na prvo mjesto u iščekivanju konačnog ishoda gradskog derbija Sarajevo - Željezničar.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZaSveVasIDaljeAvangarda
Svaka čast samo tako nastavite! Sportski pozdrav iz BL!
17 1
Adi1
JOS JEDAN POKAZATELJ DA IMAMO NAJBOLJE I NAJVRIJEDNIJE NAVIJACEE NA PROSTORU BIH I ŠIREE , IDEMOO ROĐENII, ZGAZITEE BORACCC
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi