Velež doveo i petog stranca, šalje ga na posudbu
FOTO: FK Velez/facebook

Tri mogu u zapisnik

Velež doveo i petog stranca, šalje ga na posudbu

Haris Zilić

U FK Velež izuzetno je prometno u mjesecu augustu. Rođeni nisu još sklopili igrački kadar, a danas je ozvaničen još jedan potpis, potvrđeno je iz mostarskog kluba.

Novi igrač u svlačionici Veleža je Elzio Lohan.

Riječ je o brazilskom fudbaleru koji je veći dio karijere proveo u rodnom Brazilu, a nastupao je i za hrvatskog niželigaša Zmaj iz Makarske.

Ono što je intereantno je podatak da je ovo već peti stranac u redovima Veleža, a prema novim pravilima u zapisniku mogu biti samo tri, tako da će Lohan na posudbu u Velež iz Nevesinja.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Elzio Lohan od danas službeno novi igrač našeg Kluba.

Oglasi

U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog dvadesetdvogodišnjeg igrača ofanzivnog reda vezati za Rođene jednu godinu, sa mogućnošću produženja na još godinu dana.

Elzio Lohan je rođen je 19. marta 2001. godine u Itu, Brazilu. Igrao je za FK Ituano, FK Cascavel, FK Bahia, a zadnji klub za koji je nastupao je HNK Zmaj Makarska.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.

Dobrodošao, Lohan!", stoji u saopštenju FK Velež.

SLUŽBENO: Elzio Lohan novi igrač FK Velež! Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i...

Posted by FK Velež Mostar on Friday, August 18, 2023
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođeni za vikend igraju hercegovački duel protiv Širokog Brijega u okviru četvrtog kola Prmeijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 20. augusta s početkom u 21:30.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Juniori prvi ali ne trebaju bolje talove praviti i dovoditi Brazilce iz 4 lige hrvatske. Kevelje odlazi urusavas klub iz dana u dan
2 1
velez mo
Nama je najpotrebniji špic ali kvalitetan,samo Haskica imamo,sta da se povrijedi,da igra Dzuliman.Trebalo bi ako nista vratiti Fajica,moze puno pomoci zadnji 20,30 minuta,Majsoru je dovoljno 5 treninga da uđe u formu.Razmislite malo nemojte dozvoliti da plivamo u pola prvenstva
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi