FK Velež je više od kluba: Rođeni u Visokom kao u Mostaru

Velika podrška

FK Velež je više od kluba: Rođeni u Visokom kao u Mostaru

S. Mlaćo, foto: A. Lendo

Velež se nalazi pred titulom prvaka. Rođeni imaju četiri boda prednosti nad Olimpik dva kola prije kraja i jednom nogom su u Premijer ligi.

Rođeni će u Visokom imati veliku podršku navijača koji su već ispunili stadion Luke.

Fajića i društvo očekuje gromoglasna podrška od prve do zadnje minute. Na kraju se očekuje pobjeda i veliko slavlja povratka u Premijer ligu, a prava ludnica naredne subote na domaćem terenu protiv Igmana iz Konjica.

Ovako to izgleda desetak minuta prije meča...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Semir_30
Velez je institucija prava i klub kao Velez treba biti primjer svima kakav je to klub i kakve navijace ima i cestitke Velezu iz Visokog
11 0
casimiro
Bravo za Velez!!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi