Adnan Džafić se oglasio na Instagramu i poslao poruku svima u FK Velež: "Želio bih još..."

Oprostio se od mostarskog kluba

Adnan Džafić se oglasio na Instagramu i poslao poruku svima u FK Velež: "Želio bih još..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža u ponedjeljak odigrali su posljednji meč u ovoj sezoni pred svojim navijačima, a to je bila prilika da se pojedini fudbaleri oproste od Rođenih jer je već jasno da će na ljeto napustiti mostarski klub.

Kao što je SportSport ranije najavio Velež će na kraju ove sezone napustiti Adnan Džafić i Emir Halilović koji neće produžiti saradnju, te će sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Velež je iskoristio priliku da se oprosti od pojedinih prvotimaca koji će napustiti klub na kraju sezone, a u centru pažnje našao se Džafić koji se porukom na Instagramu odlučio obratiti navijačima ovog kluba.

Rođeni su igrali na svom terenu u pretposljednjem kolu protiv GOŠK-a iz Gabele, te je meč završen rezultatom 3:3.

Džafić nije bio u sastavu za ovu utakmicu, ali je bio na stadionu i dobio je aplauze kada se pojavio na terenu kako bi se oprostio od navijača Veleža.

Ovaj 34-godišnjak se sinoć oglasio i na Instagramu kako bi se zahvalio klubu i navijačima na oproštaju koji su mu priredili u ponedjeljak.

Oglasi

"Zahvaljujem se klubu na ispraćaju, bila mi je čast biti dio tako velikog kluba kao što je Velež! Želio bih još da se zahvalim upravi kluba na maksimalnoj posvećenosti i profesionalnom radu, direktorici, medicinskom timu, ekonomu, našoj Muberi, Jazi, svojim suigračima i naravno navijačima koji su nas cijelu godinu bodrili u svakoj utakmici", napisao je Džafić.

Iskusni fudbaler u Velež je stigao na ljeto prošle godine kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovoj sezoni za mostarski klub upisao je ukupno 23 utakmice i uspio je postići četiri pogotka.

Prije Veleža i Sarajeva igrao je još za visočku Bosnu, Caslav, MAS Taborsko, Fastav Zlin, Mlada Boleslav i Tuzla City.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Neznam sta ovi nasi kontaju za napadaca,ali sigurno dobra opcija za 20-30 min bi bio Fajic,evo kao sto je Dzafic bio,samo da se nezahebaje.Siguran sam da bi imao dosta asistencija od Šturma i Oreca.Veliki je to igrac i sad iako ima 37.Sigurno bi bio dobra opcija
1 0
velez mo
Uz Haskica i nadam se novog KVALITETNOG napadaca da imamo i Fajica kao trecu opciju,ako hocemo iskorak moramo se osigurati kvalitetom da nas nista nemoze iznenaditi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi