FK Velež saopštio sjajne vijesti pred nastavak sezone

Povratak dvojice fudbalera

FK Velež saopštio sjajne vijesti pred nastavak sezone

Midhat Šljivak

FK Velež saopštio je večeras sjajne vijesti za svoje navijače.

U nastavku sezone trener Rođenih Feđa Dudić moći će da računa na Seida Behram i Konstantina Cheshmedjieva koji su se oporavili od povreda.

Nakon višemjesečne pauze oba fudbalera su danas trenirala sa ekipom i to su svakako lijepe vijesti za Rođene u nastavku sezone.

Seid Behram i Konstantin Cheshmedjiev ponovo sa ekipom 👌👌💪👏⚽️⚽️📷 Behram je u julu operisao prednje križne ligamente,...

Posted by FK Velež Mostar on Friday, November 13, 2020
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Behram je u julu operisao ligamente koljena, a Chesmedjiev je propustio prethodna dva mjeseca naon povrede u utakmici protiv Mladosti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sipopugaloma
Prerano je to za Behrama da se vrati. Osim ako nije dosao nako na trening, da vudi raju. U suprotnom, rizikuje zdravlje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi