Velež u narednim danima dovodi novo pojačanje

Stoperska pozicija prioritet

Velež u narednim danima dovodi novo pojačanje · Saznajemo

S. Mlaćo

FK Velež je u generalci pred drugi dio sezone Premijer lige savladao za vikend RNK Split sa minimalnih 1:0.

Feđa Dudić je bio zadovoljan, iako Rođene muče problemi sa povredama nekoliko igrača, no trener Mostaraca se nada da će ipak svi što skorije se vratiti u puni trenažni proces.

Prelazni rok za Velež nije završen, a pojačanje će kako saznaje SportSport.ba stići na poziciji stopera, deficitarnoj poziciji za Mostarce.

Sve bi trebalo biti riješeno do srijede kada u Veležu očekuju potpis i to bi bilo to kada je zimski prelazni rok u pitanju ove zime.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Velež su napustili Faruk Bihorac, Berin Čatić, Fejsal Mulić i Muharem Čivić, dok su nova lica Faris Zubanović i Dejan Georgijević.

Rođeni drugi dio sezone otvaraju gostovanjem kod Radnika iz Bijeljine. Susret se igra u subotu od 13 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
igro je i za ajax u omladinskim selekcijama i za dosta holandskih timova ,ima dobre predispozicije za odlicnog stopera ako bude sredjen u glavi mogo bi biti jedan od najboljih
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti