Novi Brazilac u rosteru Veleža
FOTO: FK Velež/facebook

Rođeni predstavili još jedno ime

Novi Brazilac u rosteru Veleža

Haris Zilić

FK Velež njie završio sa pojačanjima ovo ljeto, a iz mostarskog kluba danas stiže potvrda još jednog dolaska. Velež će i u ovoj sezoni imati u rosteru brazilskog fudbalera.

Dres Veleža nosit će Edmar Junior dos Santos (19).

U Velež dolazi iz brazilskih niželigaša i Rođeni će mu biti prvi pravi evropski izazov u karijeri.

Velež je saopštenjem za javnost potvrdio transfer.

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Edmar Junior Dos Santos Neves od danas službeno novi igrač našeg Kluba.

Oglasi

U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog devetnaestogodišnjeg igrača defanzivnog reda vezati za Rođene do kraja sezone 2025/26.

Edmar je rođen je 6. maja 2004. godine u Brazilu. Igrao je za U20 FK Nova Mutum i U20 FK Tanabi.
Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.

Dobrodošao, Edmar!", stoji u saopštenju FK Velež Mostar.

SLUŽBENO: Edmar Junior Dos Santos Neves novi igrač FK Velež! Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove,...

Posted by FK Velež Mostar on Friday, August 11, 2023
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođeni su ovaj vikend slobodni jer je derbi protiv Zrinjskog u trećem kolu Prmiejer lige Bosne i Hercegovine odgođen zbogo baveza Plemića u Evropi.

U narednom četvrtom kolu Rođeni dočekuju u hercegovačkom duelu NK Široki Brijeg.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Ima li iko naprijed da se dovede,evo Haskic nije u formi,Dzafic isto nije lik klasicni spic,jedino Dzuliman mali da bude prva opcija.Utakmica protiv GOŠK-a cudna,veliko razocarenje,sad ako nisu neki dugovi u velikom smo problemu,dok Lija igra mozemo se nesto i nadati,kad izade belaj,nema igre nemamo se sta nadati protiv Širokog,Feja neznam nekontam ga ili bas nezna ili nesto izmislja,sve u svemu katastrofa
1 0
Prazina
Igrao za u20 ekipu brazilskog petoligaša hahahahahahhahahah Ajd neka je đaba, pa nema veze gdje je igrao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti