Ima li kraja očajnoj seriji Plavih?

Željezničar ponovo bez pobjede

Ima li kraja očajnoj seriji Plavih?

Edmir Škorić

Željezničar je danas ugostio Mladost na Grbavici i doživio novi neuspjeh.

Mladost je vodila 3:1 na Grbavici, bilo je i 4:2 u finišu, a onda dva gola Plavih, jedan iz penala, za 4:4 u jednoj od najluđih utakmica u povijesti Premijer lige.

Ovo je osma uzastopna premijerligaška utakmica u kojoj Željezničar nije slavio. U proteklih osam kola, Plavi imaju tri remija i pet poraza, od čega su dva na Grbavici.

Nikada ranije Željezničar nije imao tako loš niz. Proteklih sezona bilo je šest utakmica u nizu bez pobjede, no ova serija je zaista zabrinjavajuća.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sljedećem kolu Plavi gostuju Radnik, pa dočekuju Olimpik. U ta dva kola, nadaju se navijači, doći će do prekida negatvine serije koja traje od prvog dijela sezone i poraza od Širokog Brijega na Grbavici. Bilo je to početkom decembra 2020. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZukaZu
Daj meni pivu, želji penal, a daj mladosti 2 crvena
13 0
BlueBoys
DAVAJTE KOMADINU PITARI DOK VAS ISTA NE ZABOLE, A NA VIJESTIMA O TORPEDU NEMA VAS 10. DAKLE KOMPLEKSI VAS PUCAJU , A JOS KAD VIDIM DA VAM ROĐENI VIRE IZ GUZICE....PHAHAHHAHA...
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi