Flamini: Bili smo previše nervozni

Veznjak Milana nakon ispadanja

Flamini: Bili smo previše nervozni

Midhat Šljivak

Veznjak Milana Mathieu Flamini okrivio je za poraz od Barcelone veliku nervozu, koju su imali fudbaleri Rossonera.

Flamini je istakao kako se ne smije prebacivati odgovornost na mladog M'Bayea Nianga, koji je mogao donijeti izjednačenje Milanu, ali je pogodio stativu.

"Ne možemo svu krivicu prebaciti na Nianga. Da je postigao gol, bila bi drugačija utakmica. Ovo je fudbal i nekad imate samo jednu šansu", rekao je Flamini.

On je istakao i kako je Barcelona prikazala sjajnu igru, te da su dokazali kako su jedan od najboljih timova svijeta.

"Barcelona je odigrala sjajnu utakmicu. Pokazali su sav svoj kvalitet i da su među najboljim timovima na svijetu. Pokušali smo igrati, ali je bilo jako teško. Mislim da smo bili previše nervozni od samog starta i nismo igrali  kako treba", dodao je Flamini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti