Flamini: Ne odustajemo od Scudetta

Serie A

Flamini: Ne odustajemo od Scudetta

Uprkos kiksu protiv Catanije na San Siru (2:2) i pet bodova zaostatka za vodećom Romom pet kola prije kraja u Milanu su i dalje optimisti i vjeruju u osvajanje Scudetta.

„Promašili smo veliki broj prilika, ali ja vjerujem da možemo. Nećemo se predati do samog kraja“, kaže vezista Milana, Mathiu Flamini.

Iako nije upotpunosti opravdao očekivanja navijača Milana, francuski veznjak se nada kako će i sljedeće sezone nositi dres Milana.

„Moj san je bio doći ovdje. Kada sam napuštao Arsenal imao sam mnogo ponuda, ali sam se oldučio za Milan. Želim ostati ovdje još dugo vremena i osvojiti dosta naslova , za početak Scudetto već ove godine“, optimista je Flamini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije