Flamini: Što prije zaboraviti Udinese

Rossoneri u nevoljama

Flamini: Što prije zaboraviti Udinese

Edmir Škorić

Francuz Mathieu Flamini isključen je pred kraj susreta Udinesea i Milana, što je bila dodatna nevolja za Rossonere. Ipak, bivši igrač Arsenala ističe da treba što prije zaboraviti poraz u Udinama.

Upravo dok je Milan imao nadmoć na terenu i na Stadio Frulliju napadao i tražio poravnanje, Mathieu Flamini oštro je startovao na jednog protivničkog igrača i pet minuta prije kraja napustio teren. Do kraja, naravno, Rossoneri nisu mogli ništa.

"Istina je da mi želimo pobijediti svaku utakmicu, jer igramo za Milan koji je veliki klub. Trenutno nije lako, ali važno je da ostanemo zajedno i mislim da ćemo naći pravo rješenje", rekao je Flamini za Sky Italia.

"Imam puno povjerenja u ovu momčad, kao što sam uvijek i govorio. Žalim zbog jučer, imali smo 75 posto loptu u svom posjedu, ali nismo uspjeli postići pogodak. Najvažnije je da se fokusiramo na našeg sljedećeg protivnika (Barija), a Udinese što prije zaboravimo."

Sada su Rossoneri šest bodova iza vodećeg Intera, a trener Leonardo pod velikim je pritiskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije